Entertainment Shopping
international:
EnglishGermanFranceKoreaJapan
HOME |My Swoopo|HELP |Register
+++ 9:59am - Perigaum Parsifal Automatik / P-0504-STW - End price: $5.11 - Savings: 97%
Select Category
HELP

1. Jättämällä tarjouksesi huudahalvalla.fi/com, hyväksyt alla ilmoitetut ehdot ja solmit siten sopimuksen huudahalvalla kanssa alla olevin ehdoin.

2. Huutokauppaan osallistujan on oltava vähintään 18 vuotta täyttänyt. Huudahalvalla ei vastaa alaikäisten tekemistä huudoista, eikä niiden mahdollisesti aiheuttamasta taloudellisesta haitasta.

3. Kaikkiin meneillään oleviin huutoihin on mahdollista osallistua. Huudettava kohde sulkeutuu kun viimeisestä huudosta on kulunut erikseen määritelty aika (esim. 6 minuuttia). Huudettava kohde ei katkea yöllä klo: 24.00-9.00 välisenä aikana, vaan huuto jatkuu taas aamulla klo:9.00. Käytämme joissakin kohteissa maksimi huutoaikaa ja hintakattoa. Maksimi huuto aika tarkoittaa ettei huuto venyisi kiusallisen pitkäksi. Viimeksi suurimman huudon huutanut huutaja on huutanut tuotteen itselleen. Hintakatto on ennalta määrätty hinta huudolle. Hintakaton ylittyessä huuto sulkeutuu automaattisesti.

4. Huudahalvalla huutotarjousta voi korottaa vain yhdellä sentillä.Eli jos huudettavan kohteen hinta on 54 senttiä voit nostaa tarjousta vain 55 senttiin.

5. Jätetyt tarjoukset ovat voimassa heti kun huudahalvalla järjestelmä on rekisteröinyt tarjouksen. Tarjous ei ole voimassa samalla hetkellä jolloin se lähetetään matkapuhelimestasi. Tavallisesti tarjous rekisteröityy huudahalvalla noin sekunnin kuluttua sen lähettämisestä. Tietyissä olosuhteissa saattaa ilmetä tietokoneoperaattorista tai internetyhteyksistä johtuvia liikennöintiongelmia, joiden vuoksi tarjouksen saapuminen huudahalvalla saattaa viivästyä. Aika lasketaan huudon rekisteröitymisestä milloin huuto päättyy. Siis jos huudon rekisteröitymisestä kuluu kyseiselle tuotteelle määritelty katkeamisaika (esim: 60 minuuttia), eikä kukaan nosta tarjoustasi voitat tuotteen itsellesi. . huudahalvalla ei vastaa mahdollisuudestasi osallistua huutoon tai siitä, että sinua on kohdannut vakava este, joka on huudahalvalla valvonnan ulottumattomissa, kuten esimerkiksi virheellinen, epätäydellinen, keskeytetty, viivästynyt tai muulla tavoin menetetty tieto. huudahalvalla ei myöskään ole vastuussa ongelmista tai muusta teknisestä toimimattomuudesta, joka koskee teleoperaattoria tai tämän varustusta liittyen puhelin ja/tai tekstiviestiliikenteeseen. Epäonnistuneeseen ja/tai epätäydelliseen toimivuuteen huudahalvalla tai itselläsi jos ne aiheutuvat teknisistä ongelmista ja/tai korkeasta kuormituksesta Internetissä tai web-sivulla ja/tai kummankin yhteisvaikutuksesta . Tämä koskee myös vahinkoa tai vikaa omassa tai toisen tietokonevarustuksessa ja/tai -ohjelmassa ja/tai tallennetussa tiedossa johtuen osallistumisesta huudahalvalla huutokauppaan. Huudahalvalla ei vastaa muutoksista lainsäädännössä, jotka vaikuttavat huutokauppaan ja sen toteuttamiseen, kuten viranomaispäätökset, sotatilanne, luonnonkatastrofi tai muu vastaava tai huutokauppavoittoa, sen arvoa, rakennetta ja/tai toteuttamista.Internet-selaimessasi näkyvä kello on ohjeellinen ja virallinen aika lasketaan huutopalvelimelle kirjautuneiden aikojen perusteella. Huudahalvalla ei vastaa kuvaruudulla näkyvistä sulkeutumisilmoituksista tai muista häiriöistä, vaan huudon voittaja selviää huutopalvelimen laskemien sulkeutumisaikojen perusteella.

 6.Tuotteet toimitetaan posti ennakolla. Hintaan lisätään postitus kulut jotka asiakas maksaa. Tuotteet postitetaan huudon päättymisestä 1-4 viikon kuluessa. Emme vastaa siitä jos tuotteet ovat toistaiseksi loppuneet tavaran toimittajalta, pyrimme toimittamaan tuotteen mahdollisimman pian.

7.  Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Sinun tulee ilmoittaa siis 14 päivän kuluessa jos tuote on viallinen tai ei muuten vastaa huutamaasi tuotetta. Mikäli haluat perua ostoksesi, sinun tulee ottaa yhteyttä huudahalvalla asiakaspalveluun ja toimittaa tuotteet sinulle ilmoitettuun osoitteeseen, niin saat takaisin tuotteesta maksamasi summan. Huutojen tekemiseen menneitä kuluja ei tuotepalautuksen yhteydessä hyvitetä.

 8. Huudahalvalla ei vastaa huudahalvalla tehdyistä tuoteselostuksista.

 9. Huudahalvalla ei vastaa mahdollisista kolmannen osapuolen teknisistä virheistä jotka vaikuttavat tekniikkaan tai siihen, että tilisiirtosi mahdollisesti epäonnistuu. Jos tilisiirrossa ilmenee ongelmia, sinulla on velvollisuus tiedottaa asiasta Huudahalvalla välittömästi.

 10. Huudahalvalla on oikeus ottaa yhteyttä voittajaan huutokaupan sulkeuduttua sekä julkaista tietoja voittajasta huudahalvalla kotisivuilla. Tämä tapahtuu kuitenkin huutokaupan voittajan toivomuksia noudattaen.

 11. Huudahalvalla pitää itsellään oikeuden muuttaa edellä mainittuja ehtoja meneillään olevan huutokaupan aikana ilmoittamalla muutoksesta kotisivuillaan. Uudet ehdot astuvat voimaan välittömästi sen jälkeen, kun ne on julkaistu kotisivuilla.

 12. Jokainen lähetetty tekstiviesti veloitetaan. Tekstiviestin hinta 1,90€. + mahdolliset operaattorikulut. Huutomaksu on luonteeltaan käsittelykulu.